De leukste kantoortrends

Of je nou een eigen kantoorruimte hebt of een kantoorruimte gaat huren. Kantoortrends zijn een ding en hieronder vind je ze! Dus doe lekker hip en probeer er is een uit.

Meer beweging op kantoor

De hele dag in je bureaustoel zitten is eigenlijk echt niet meer van nu. Tegenwoordig is het daarom al super hip om te staan achter je bureau. Nee dan niet zo een laag bureau maar achter een ‘’sta bureau’’. Daarnaast is er nu ook een nieuwe trend. De bel route. Als mensen dan op kantoor aan het bellen zijn moeten ze een soort route lopen door het kantoor. Meer ideeën zijn een groot bed als vergaderruimte, zo zit je een keer iets anders of een bureaufiets zodat je kan fietsen terwijl je aan je bureau zit. Hoe leuk en sportief!

Heel veel planten

Naast dat veel groen op het kantoor heel veel effectieve kanten heeft kun je er ook heel veel leuke dingen mee doen. Zo kun je bepaalde landschappen nabootsen op kantoor. Kies bijvoorbeeld voor een citroenboom of zand en cactussen in de vergaderruimte. Is weer eens wat anders en je kunt hier super creatief mee zijn.

Gezonde overloop van werk en privé in elkaar

Iedereen weet dat het goed is om thuis niet door te werken en op het kantoor alleen met werk bezig te zijn. Tandartsen en gemeentehuizen gaan op dezelfde tijd dicht als dat jij klaar bent met werken. Super onhandig. Daarom is het fijn als werkgevers je de tijd geven om tijdens werk je privézaken te regelen. Je kunt als tegenprestatie thuis iets afmaken van het werk. Je kunt er ook voor kiezen een gezellige ruimte te creëren op kantoor waar iedereen zijn gemiste uren in kan halen. Wat ook heel effectief blijkt te zijn is intensief bewegen midden op de dag. Dus hoe leuk is het om hier eens goed gebruik van te maken en een paar keer per week in de middag je sportschoenen aan te trekken om vervolgens met je collega’s eens goed te gaan sporten. Zo ben je sportief bezig en dit is zeker ook goed voor teambuilding.

Gemixte sferen op de werkvloer

Het wordt steeds belangrijker om je collega’s echt te kennen. Je brengt namelijk heel veel van je tijd samen door. Het is daarom van groot belang om jezelf te zijn en te durven zeggen wat je denkt of waar je mee zit.

Comments are closed