Echte eyecatchers voor in je woning

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een redelijk neutrale inrichting. Veel aardetinten en veel zwart, wit en grijs. Wil je nu graag dat jouw interieur wat anders is dan andere woningen? Wil je graag een echte eyecatcher in je woning, maar weet je niet zo goed hoe? Wij geven je graag een aantal tips.

Creatief met behang

Je zal misschien denken: “behang? dat is wel heel erg ouderwets”. Maar behang hoeft helemaal niet ouderwets te zijn! Het is een makkelijke manier om je muren een vrolijke tint te geven en als je het beu bent, kun je het er zo weer vanaf halen. Daarnaast hoef je niet je hele muur met één behangetje te bedekken. Je kunt bijvoorbeeld verschillende prints combineren en deze in banen naast elkaar hangen. Ook kun je kiezen voor een lange strip over je hele muur heen, die je kamer zeker wat opvrolijkt en daardoor een echte eyecatcher in je woning is. Kies dan wel voor een vrolijke, kleurige print!

Opvallende muurstickers

Ben je niet zo van het behang? Dan kun je ook gaan voor muurstickers. Muurstickers zijn er in verschillende soorten en maten. Je kunt gaan voor leuke quotes zoals grappige huisregels of inspirerende gezegdes. Ook kun je kiezen voor lovehands of een grappig muizenholletje op de muur. Of kies voor de toren van Pisa of de Tower Bridge op je muur; erg leuk en opvallend! De keuzes zijn eindeloos, dus er zit altijd wel wat bij wat bij jouw interieur past!

Grote opvallende klok

Wat ook leuk is in je woonkamer, en wat zeker een echte eyecatcher is, is een grote opvallende klok in je woning! Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en groottes. Als je liever geen groot schilderij aan je muur hangt, dan kun je wel kiezen voor een klok. Deze zijn  namelijk ook nog eens erg praktisch. Daarnaast kun je ook kiezen voor een muursticker klok. De sticker plak je dan op de muur, en je hangt de wijzers in het midden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een oude, vintage klok of voor een vrolijke bloem die meteen als klok dient!

Haal buiten naar binnen

Wat ook zeker een trend is, is buiten naar binnen halen! Hoe dan? Door bijvoorbeeld heel veel planten in huis te hebben! Een natuurlijke uitstraling is het helemaal, en een grote, opvallende plant is zeker een eyecatcher in je woning! Daarnaast zorgt het ook nog eens voor meer zuurstof in huis.

Comments are closed