Een bijzondere pretecho met geslachtsbepaling

Een pretecho kan heel bijzonder zijn, zowel voor jou als voor je partner. Het is niet alleen heel speciaal om je kindje op een echo te zien, je kunt vanaf 13 weken ook al het geslacht van je kindje laten zien. Dit is natuurlijk heel bijzonder. Ook is dit veel sneller dan de 20 weken echo waar je normaal gesproken het geslacht van je kindje in het ziekenhuis te weten komt. Bijvoorbeeld bij pretechenzo werken gespecialiseerde echografisten die het geslacht van je kindje nauwkeurig kunnen bepalen. Ook hebben zij de nieuwste apparatuur, waardoor ze een 2D echo, maar ook een 3D of 4D echo kunnen maken.

De ligging van je baby

Soms kan het zo zijn dat de ligging van je baby niet helemaal goed is om het geslacht goed te kunnen bepalen. Bij pretechoenzo mag je gratis terugkomen als dit het geval is. Als je kindje net verkeerd ligt om het geslacht goed te kunnen bepalen, kan dit even een teleurstelling zijn. Deze teleurstelling wordt verminderd door pretechoenzo, omdat je gratis terug mag komen. Zo ben je de teleurstelling al snel weer vergeten en kun je uitkijken naar de volgende pretecho. Natuurlijk kun je ook meerdere pretecho’s laten maken bij pretechoenzo. Het is natuurlijk heel bijzonder om de ontwikkelingen van je kindje te volgen. Dit kun je doen door het afnemen van een reeks pretecho’s. Bij pretechoenzo bestaan hier speciale pakketten voor. In deze pakketten komen zowel 2D als 3D en 4D echo’s voor. Een pretecho laten maken kan een leuke bezigheid zijn tijdens een zwangerschap.

Verschillende geslachtsbepaling echo’s

Er zijn verschillende echo’s waarmee het geslacht van je kindje wordt bepaald. Je kunt in eerste instantie kiezen voor een korte 2D geslachtsbepaling echo. Bij deze geslachtsbepaling echo gaat het puur om het bepalen van het geslacht. Toch krijg je ook bij deze echo twee zwart-wit foto’s van je kindje mee. Ook krijg je het hartje van je baby te zien. Als je de echo iets uitgebreider wil, kun je kiezen voor een uitgebreide 2D geslachtsbepaling echo. Hierbij wordt er een hele reeks foto’s gemaakt van je kindje, die je naderhand natuurlijk mee naar huis krijgt. Ook krijg je een dvd met bewegende beelden mee. Dit is niet alleen leuk om tijdens de zwangerschap thuis terug te kijken, maar ook om later met je kind terug te kijken. Als je kindje groot genoeg is, kun je hem of haar de beelden laten zien van de zwangerschap. Ook wordt er tijdens de uitgebreide 2D echo gekeken naar alle orgaantjes en structuren van je kindje. Alles wordt uitgebreid besproken, ook als er medische bijzonderheden zijn te zien. Dit is niet alleen heel fijn en bijzonder, maar ook hartstikke leuk. Natuurlijk kun je ook voor de meest uitgebreide geslachtsbepaling echo gaan. Tijdens deze echo wordt er behalve 2D ook gebruik gemaakt van een 3D en een 4D echo. Dit is dus een mooie aanvulling op de hiervoor besproken geslachtsbepaling echo. Bij de 3D en de 4D echo krijg je namelijk nog scherpere beelden van je baby. Tijdens de 4D echo kun je zelfs bewegende beelden van je baby bekijken in echte roze kleuren. De gemaakte fotos en filmpjes krijg je mee op een USB-stick en op dvd. Zo kun je ze altijd terugkijken wanneer je wil. Ook krijg je een serie afgedrukte foto’s mee, zo kun je ze direct laten zien aan je familie en vrienden. Dit is niet alleen heel leuk voor jezelf, maar ook voor je familie. Bijvoorbeeld je ouders zullen erg benieuwd zijn naar hun kleinkind. Dan is het heel leuk als je al na 13 weken foto’s en filmpjes van je kindje kunt laten zien.

pregnant-518793_640 (1)

Comments are closed