Houd je medewerkers gezond en vitaal met fruit op het werk

Eet jij ook altijd gewoon op je werk maar heb je niet altijd zin om eten voor te bereiden en mee te nemen? Het is tegenwoordig ook mogelijk om gezond eten op je werk te laten bezorgen, zeker als je zelf werkgever bent dan kan je overwegen om je medewerkers gezond en vers voedsel te serveren in de bedrijfskantine bijvoorbeeld. We zien tegenwoordig steeds meer binnenlandse bedrijven die er voor kiezen op hun medewerkers gezond en vers voedsel te serveren op de werkvloer. Medewerkers voelen zich hierdoor beter en ook gewaardeerd. De werkgever zet zich namelijk in voor de gezondheid van de medewerker. Hierdoor kan de werkgever weer rekenen op een productieve medewerker en wellicht minder ziekteverzuim omdat er gezonder gegeten wordt.

Nederland maakt een omslag naar gezond eten op het werk

Als we kijken naar 10 jaar terug dan was het nog heel gebruikelijk om in bedrijfskantines, en ook schoolkantines, ongezond voedsel te serveren. Broodjeskroket, friet met mayo, tosti’s en andere snacks. Allemaal heel lekker natuurlijk maar het is absoluut niet gezond om dit soort voedsel dagelijks te eten. Het is ook geen voedsel waar je veel energie van krijgen waardoor het impact kan hebben op je productiviteit. We zien daarom steeds meer Nederlanders en Nederlandse bedrijven die voor fruit op het werk kiezen.

Zorg ook voor voldoende beweging op kantoor

Daarnaast is gezond eten en voldoende beweging natuurlijk ook onderdeel van een gezonde lifestyle, ook al ben je op je werk. Er zijn tegenwoordig ook bedrijven die er voor kiezen op bedrijfsfit te doen. Een kwartiertje per dag waarbij alle medewerkers ieder geval niet achter de computer zitten maar even bewegen. Dit hoeft niet heel intensief te zijn als je maar even los komt van de stijve bureauhouding.

Eenvoudig bestellen en laten bezorgen wanneer je wil

Bij overtuigd en wil je ook meer fruit eten op je werk? Overtuig je werkgever of, als je zelf werkgever bent breng een bezoekje aan onze website. Je zou je ontdekken dat fruit eten op het werk veel voordelen biedt voor zowel werknemers als werkgevers.

Comments are closed