Trend alert! Funny shirts

Niets is zo veranderlijk als mode voor mannen. Om als man modebewust door het leven te gaan is het dan ook essentieel om alle trends op het gebied van mode bij te houden. Dit hoef je godzijdank niet zelf te doen. De mannen webshop Style Italy verkoopt namelijk Italiaanse mannenmode die volledig gebaseerd is op de laatste trends. Een van de trends die deze zomer razend populair is, is de trend waarbij mannen massaal verschijnen in een pablo escobar t-shirt, een muhammad ali shirt of een shirt met jeugdheld Mickey Mouse. Deze shirts vallen allemaal onder de funny shirts trend. Benieuwd aan wat voor kleding je nog meer moet denken bij deze trend? Lees dan snel verder en sla voor de zomervakantie nog snel jou slag op de webshop.

T-shirts met jeugdhelden

We geven het niet graag toe, maar we waren vroeger allemaal verslaafd aan het kijken naar animatieseries. Dat het niet alleen bleef bij het kijken naar series, blijkt uit de dozen op zolder vol knuffels, kinderkleding en fotoalbums waarop een van onze jeugdhelden te zien is.

De jeugdheld van bijna iedere man is toch wel Mickey Mouse. Samen met zijn vriendinnetje Minnie Mouse en zijn vriendjes Donald Duck, Goofy, Clarabella Koe, Karel Paardepoot en Pluto beleefde Mickey Mouse, voor in die tijd, spannende avonturen. Toen we ouder werden zworen we de kleine muis massaal af. Anno 2016 is het weer geoorloofd en zelfs hip om kleding met daarop Mickey Mouse te dragen. We hebben het dan wel over een nieuwe versie van Mickey Mouse, namelijk dangerous Mickey. Deze Mickey heeft zeg maar iets meer lef dan onze vertrouwde schattige jeugdheld.

Naast Mickey Mouse t-shirts zijn er ook t-shirts met daarop coockie monster, asterix en obelix en natuurlijk onze jeugdheld superman verkrijgbaar. Ook deze jeugdhelden worden net als Mickey Mouse op iets andere wijze dan wij gewend zijn van de films, series en stripboeken afgebeeld.

Shirts met nieuwe helden

Dat wij mannen stiekem nog steeds gek zijn op animatiefilms blijkt uit de kijkcijfers van de serie Family Guy. De familie Griffin met in de hoofdrol Peter Griffin is voor veel mannen dagelijkse kost. Dit is bij kledingontwerpers niet onopgemerkt gebleven, waardoor het kledingmerk Mascherano nu een heuse funny t-shirt lijn heeft ontworpen voor de familie van de serie Family Guy. Zo kun je op een festival de show stelen in een t-shirt met alle helden van de familie Griffin erop. Ook is het leuk om te gaan stappen in een shirt met baby Stewie of hond Brian.

T-shirts met iconen

Onder de funny t-shirt trend vallen niet alleen shirts met personages uit oude en nieuwe animatieseries, maar ook t-shirts met daarop echte personen die een prominente rol hebben gespeeld in de wereld. Zo heeft drugsbaron Pablo Escobar Colombia op zijn kop gezet met de handel in Cocaïne en heeft Bob Marley ervoor gezorgd dat reggae muziek ook buiten Jamaica een doorbraak meemaakte. Bruce Lee, Mike Tyson en Muhammad Ali hebben daarnaast ieder naam opgebouwd in de vechtsport dankzij hun uitzonderlijke prestaties. Van al deze bijzondere iconen zijn er t-shirts verkrijgbaar. 

Comments are closed