Voordelige Mobiele abonnementen

Steeds meer Nederlanders zijn in het bezit van een smartphone. Het is dan ook niet meer voor te stellen dat het gebruik van internet mobiel ooit nog gaat verdwijnen. Met de komst van het 4G netwerk zijn de laatste beperkingen op het gebied van spel en multimedia bijna helemaal verdwenen! Maar hoe zit het dan met de prijzen? Is het nog wel betaalbaar om grote mobiele abonnementen af te sluiten?Mobiel

Prijzen mobiel internet

Dankzij grote concurrentie binnen het Nederlandse netwerk zijn de prijzen van mobiel internet de laatste jaren ontzettend gedaald. In 2015 zal dit nog goedkoper worden nadat zowel T-mobile als KPN de prijzen nogmaals hebben verlaagd. Bij de KPN gaat het vooral om het verruimen van nieuwe en bestaande klanten. Dit is ook nodig met oog op de ontwikkeling van het online streamen op programma’s zoals muziekaanbieder Spotify. T-Mobile zal vooral de prijzen van bellen en sms-en binnen EU landen verlagen. De SMS dienst zal binnen Europa zelfs gratis worden.

Onbeperkt Bellen

Het verdienmodel van aanbieders verschuift dus steeds meer naar de internetkant. Toch blijven aanbiedingen zoals onbeperkt bellen van Robin Mobile zeer aantrekkelijk voor de gemiddelde consument. Hierdoor is het namelijk mogelijk om vooral zakelijk gezien lagere kosten over te houden. Doordat er steeds meer onderweg gewerkt wordt, is het gebruik van mobiel bellen zakelijk toegenomen.

Onbeperkt internet

Doordat via de nieuwe apps en hoge downloadsnelheid het gebruik van internet ontzettend is toegenomen, is het onbeperkt internetten volledig verdwenen. Een aantal jaar geleden waren deze abo’s nog massaal te verkrijgen. Met de komst van streaming diensten is echter het internetgebruik zo toegenomen dat dit onbetaalbaar is geworden. Echter kosten MB’s buiten je bundel klauwen met geld. Hiervoor zul je opzoek moeten naar een partner welke Onbeperkt internet aanbied zoals Robin Mobile nog steeds heeft.

Comments are closed