5 herkenbare situaties die iedereen herkent met hairextensions

Heb je wel eens hairextensions gehad of zit je eraan te denken om ze te nemen? Een mooie volle of lange bos haar zonder veel moeite. Lees dan hieronder 5 herkenbare situaties die voor mensen met extensions erg herkenbaar zijn.

  1. Eindeloos veel creaties

Als je lang en vol haar hebt kun je zoveel meer kanten op. Je hoeft je niet meer te beperken tot je korte haar. Er gaat een nieuwe wereld voor je open. Een volle bus krullen? Lange, mooie vlechten? Een hoge, lange, stijle staart? Niks is niet haalbaar als je prachtige extensions hebt. Met extensions kun je mee met alle haartrends. No holding back.

  1. Veel complimentjes

Neenee, niet alleen jij zelf ziet een groot verschil als je je extra lokken in hebt. Ook om jou heen zullen ze het verschil gaan zien. Niet alleen omdat het je een groot zelfvertrouwen boost geeft maar ook omdat het er ook echt zo veel mooier uitziet. Dus straal met je mooie bos haar en laat die complimentjes maar komen!

  1. Je kunt niet meer zonder

Stiekem is het ook wel een beetje verslavend zo’n mooie, lange, volle bos haar. Zonder jouw extensions voel je je kortom; niet compleet! Je kent het wel als je opeens je favoriete kettinkje niet meer om hebt. Moet je nagaan als je een hele bos haar mist.

  1. Ohja! Ik heb extensions in

Iedereen met clip in extensions herkent het vast wel. Je komt terug van een avondje stappen en hebt net iets te diep in het glaasje gekeken. Waardoor je bijna zou vergeten dat die geweldige bos haar niet van jezelf is. En als je ze dan ook nog vergeet uit te doen en er een nachtje mee slaapt zit je haar de volgende dag vol met klitten..oeps!

  1. Je wilt het iedereen aanraden

Je spreekt uit ervaring als je zegt dat zo’n bos haar echt voor meer zelfvertrouwen zorgt. Als je dan op straat mensen ziet lopen die helaas ook niet geboren zijn met zo’n volle, lange bos haar zou je ze bijna willen aanspreken om ze tips te geven. Kortom hairextensions zijn dus eigenlijk echt een aanrader. Heb je geen zin om ze voor lange tijd in te hebben? Kies dan voor clip in extensions. deze doe je in en uit wanneer je maar wil. Super handig!

Comments are closed