Dipladenia: een echte beauty onder de klimplanten

Met Dipladenia heeft u al snel meer kleur op uw terras of balkon. Deze plant heeft prachtige wonderschone bloemen en een glanzend groen blad. Het is dan ook een echte beauty. De kleuren variëren van roze, wit, rozewit, rozerood tot dieproze. Dankzij de kleurvariatie kunt u Dipladenia, ofwel Dieproze, dan ook perfect met andere planten combineren.

Een geweldige kuipplant

Andere namen voor Dipladenia zijn Sundaville of Mandeville. Dit zijn weer varianten van deze kuipplant. Dieproze is een geweldige kuipplant met een bijzondere schoonheid. Niet alleen de bloemen zijn mooi, ook de bladeren zijn prachtig. Deze hebben een diepe, groene en glanzende kleur.  Mede door deze vrolijke en frisse uitstraling van de plant is het een populaire keus om op het terras of in de tuin te plaatsen.

Een perfecte klimplant voor in de plantenbak

Dipladenia is een perfecte klimplant voor in een plantenbak op het terras of op uw balkon. De klimplant is afkomstig uit Midden- en Zuid-Amerika en groeit hier goed. Dit komt, omdat de plant niet in de volle zon hoeft te staan. Een plek in de halfschaduw is dan ook perfect. Er komen dan al snel nieuwe bloemknoppen op de ranken te zitten. U krijgt dan nog meer prachtige bloemen. Door de plant geregeld te voeden, geniet u nog langer van de bloemen.

Dipladenia eenvoudig bestellen

Vanaf het moment dat u de klimplant neerzet, groeit deze tot aan de eerste vorst. Deze niet winterharde kuipplant bloeit vanaf mei tot en met oktober. Met Dipladenia heeft u de hele zomer en nazomer mooie, trompetvormige bloemen op uw terras of balkon. U kunt Diplenia en andere tuinplanten makkelijk via internet bestellen.

Comments are closed