Waar wordt gaashekwerk voor gebruikt?

Gaashekwerk is één van de vele types hekwerk die op de markt zijn. Dit type hekwerk wordt veelzijdig gebruikt, het bestaat uit staanders van metaal of beton met daartussen gaas gespannen. Je kunt bij gaashekwerk kiezen voor verschillende maaswijdten, hierdoor kan het hekwerk voor diverse doeleinden gebruikt worden. Gaashekwerk is erg geschikt voor het beveiligingen van bedrijventerreinen, helemaal wanneer er gekozen wordt voor deze beveiliging in combinatie met een camerasysteem.

Stevigheid

Een gaashekwerk wordt meestal opgebouwd met een bovenbuis welke ervoor zorgt dat de constructie stevig genoeg is. Omdat het hek dus erg stevig is kunnen gaashekwerken gebruikt worden in drukke omgevingen. Denk hierbij aan een kinderboerderij, bedrijventerrein, scholen of speeltuinen.

Het gaat wordt strak gespannen tussen de staanders, omdat Heras altijd met kwalitatieve materialen werkt ben je ervan verzekerd dat het hekwerk jaren na plaatsing nog steeds dezelfde functionaliteit en stevigheid biedt. Indien nodig kunnen de staanders altijd verstevigd worden.

Uitstraling

Een hekwerk dient natuurlijk altijd goed zijn werk te doen, maar daarnaast is het ook belangrijk dat het een mooie uitstraling heeft. Je kunt een hekwerk laten coaten, dit is mogelijk in verschillende kleuren, geheel afhankelijk van jouw wensen. Een gaashekwerk om je bedrijventerrein kun je ook prima laten begroeien met planten zoals bijvoorbeeld klimop.

Heras

Heras staat bekend om zijn kwaliteit en levert twee verschillende soorten gaashekwerken; Orses en Zeus. Het verschil tussen deze soorten is de toepassing. Orses wordt gebruik voor minimale belasting en Zeus wordt gebruikt bij intensieve belasting en is daarom tegen zwaardere omstandigheden bestemd.

Orses is een duurzaam gaashekwerk wat in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is. Zeus is een betrouwbaar en sterk hekwerk wat weinig onderhoud vereist.

Heras kan gaashekwerken plaatsen en onderhouden, hier zijn speciale onderhoudscontracten voor.

Comments are closed